Have a sparkling Tuesday!

It´s a perfect day, nothing standing in my way!

Skickar lite pepp och hoppas att ni har en glittrande dag. Att ni äter jordgubbar i massor, svettas och brottas med mjölksyran på gymmet, läser massa härliga böcker och skrattar med vänner och familj på soliga uteserveringar.

Det gör jag! Ja, minus träningen som halsen har satt stopp för. Förhoppningsvis är jag pigg nog för att ta ett lugnt pass i morgon, men just gör jag mitt bästa för att njuta av träningsfria dagar. Missförstå mig inte, jag älskar träningen! Men eftersom jag ändå inte kan träna ser jag till att njuta maximalt av vilan istället.

Och missa inte att titta in här senare i kväll, roliga nyheter på g!

inspiration

Bilder från Pinterest.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close