Om att vakna lycklig

Ni vet sådana dagar när man bara vaknar och är lycklig. Idag är en sån dag. Sovit som en stock hela natten på hotellrum på Scandic Grand Central i Stockholm, helt mörkt och tyst och vaknade av klockan strax efter 6. Fint hotell!

Tassade ner till frukosten i Teaterbrasseriet precis när den öppnade och åt en mysfrukost i lugn och ro i ett hörn av restaurangen, julmusik i högtalarna. Sedan en kort promenad till tåget i kylan, ett par djupa andetag med kall luft ute i mörkret där juldekorationerna lyser upp. Och en vacker, rosa soluppgång över skogen och sjöarna när jag satt på tåget, hello weekend!

hyacint

För det är advent i helgen vilket betyder en massa jul – julstjärnor i fönstren, utslagna hyacinter, mer julmusik, pepparkaksbak, glöggkväll med vänner, ljusslinga i äppelträdet….!

Yogade i onsdags och det känns i kroppen, lite träningsvärk men också lite smidigare. I helgen ska jag göra mitt sista, mitt allra sista löppass på rehabplanen! Och vet ni, just nu har jag inte ont i mina knän – lycka! Sedan satsar jag på benträning på gymmet också – ski season, here I come!

lussekatter

Det här blir en bra helg, en helg fylld av allt jag gillar och jag lite extra tacksam för kärlek, kyla, vänner, jul & nybakata lussekatter. Igår var det dessutom Thanksgiving i USA, vad är du tacksam för?

Nu firar jag in helgen med julmusik, lussekatt och tända ljus. Happy weekend to all of you!

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close