16 comments

  1. Jag vill så gärna åka till Himalaya och vandra! Planen är att gå till Basecamp i framtiden, men inte högre! Har läst boken Tunn luft och ser ram emot att se filmen, även om den är hemsk! Och vilken otroligt vacker bild på dig, ryser när jag ser den!

  2. men wow!!!!

    Svar: åh, kan tänka mig att det är skönt med fortsatt sommar ett par veckor till <3 hoppas bara på att det blir en riktig vinter i år, kan tänka mig att det inte riktigt blir så där du bor? x

    1. Nej, här får vi väl runt nollan kan jag tänka mig. Är dock sugen på att flytta upp till Alperna under ett par månader i vinter, i så fall hoppas jag på mycket snö! Har ni riktig vinter på Irland?

  3. För två år sen spanade vi in en resa till Nepal.. men kom på att vi knappt vandrat nått så därför blev det Österrike istället. Det var nog smart val av oss, men drömmen om att få dra till Nepal finns fortfarande kvar, snart känner vi oss kanske redo :D

    1. Ja, det är väldigt lättgånget för det är stigar överallt – men stigningen och sluttningen är hög i kombination med tunnare luft. Man vandrar typ hela dagarna med pauser här och var. Kolla in 0-summit.com! Men ni klarar det utan problem, det lovar jag!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close