Vykort från Fjällbacka

Första helgen i september spenderades i vackra Fjällbacka, med campervan & bröllop för David & Emma. Ljumma vindar, strålande sol, röda sjöbodar och champagne på Bryggan.

Ett fantastiskt roligt bröllop, en lugn dag efter med bloggjobb från en klippa & sen frukost i solen – och givetvis gick hela kamerabatteriet åt på bröllopet så jag får bjuda på Fjällbacka genom mobilkameran (men det är galet vackert ändå!).

Skärgården på hösten är så himla mysig, älskar den krispiga luften, låga solstrålar längst vattnet och alla pittoreska små sjöbodar. Lugnet, naturen, klipporna & havet – det blir helt klart fler turer i Bohuslän i höst!

höstäpplen fjällbacka sveriges minsta bokshop fjällbacka dinglar med benen från hopptorn fjällbacka vallmo skärgården lenas rosarie fjällbacka

 

6 comments

  1. Ser verkligen magiskt ut! :-)
    PS. För ett tränat öga, ser man säkerligen skillnad, men tycker bilder var galet fina. Hade du inte sagt något hade nog inte många märkt något… :-)

    Kram M

  2. Men SÅ fint! Det är så skönt att åka till sådana ställen när “alla” turister har åkt hem, det blir en helt annat känsla – vilken också lyser igenom i bilderna.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close