Jag längtar efter

Jag längtar efter mountainbike. Cykla, trampa, utmana. Skogen! Alla höstfärger, varma kläder, lera, svordomar och frisk luft. Och höstlöpning, av samma orsaker.

Jag längtar efter bergen. Friheten, ensamheten, storheten. Jag längtar efter snö, efter skidåkning. Varm choklad och het gulschsoppa i backen, mjölksyran i benen efter ett härligt åk. Breda carvingsvängar, ni vet, när de verkligen sitter och stålkanterna skär i snön. Lössnö, fluff, puuuuder!

raggsockor

Jag längtar efter träning. Ett par veckor utan träningsavbrott, tung styrketräning så musklerna skriker. Löppass, de där löppassen när man tar sig någon kilometer längre än sist och kommer hem med ett leende på läpparna.

Just nu sitter jag hemma i sköna tjocksockarna och dricker varmt vatten med mjölk (jag vet, jag har inget te hemma och man tar vad man har…). Är sjuk, hostar som en galning och tar värktabletter för att jag vaknar av att halsen gör sjukt ont och jag inte kan svälja. Plöjer serier, redigerar bilder, pluggar lite. Skriver blogginlägg, gör vinterplaner. Man får försöka njuta av att vara sjuk också.

Vad längtar du efter?

10 comments

 1. oj vi längtar kanske efter liiite olika saker.. men vad tusan allt är ju okej! jag längtar efter en utlandsresa till sol & värme <3 och helgen när jag fyller år, hehe.

  1. Ja, förstår att ni längtar till solen! Jag hade ju både sol, beach och havsbad för knappt två veckor sen här. Och födelsedagar är alltid något att längta till! Grattis i förskott!

 2. Det blir alltid så att man längtar som mest efter träning när man inte kan träna! Hoppas du blir frisk snart så du får komma ut och njuta igen! Krya på dig :) Kram

  1. Eller hur, gräset är alltid grönare på andra sidan. Men det har varit mycket avbrott i träningen det senaste, roliga avbrott men ändå avbrott. Ser fram emot att fortsätta ordentligt träningen ordentligt när jag blir frisk. Körde ju intensivt innan och nästa period sen är tungt, ska bli skoj!

 3. Jag längtar efter den svenska vintern! Skidåkning och blanka isar och när det är så där kallt att näshåren fryser när man andas. Håller precis på och kollar på STFs skidturer för att se om något passar.

  Barcelona är kanske inte så himla bra för vinter men det är väldigt bra för öppet vatten simning (om du kan tänka dig att hålla på med sånt). Vi var där i mars förra året och kunde hänga på en grupp som simmar varje helg året om. Swim Costa Brava tror jag att det var. Kul att inte bara göra turistgrejer och väldigt trevliga människor.

  1. Det låter ju helt underbart! Simning är inte riktigt min grej, men tack för tipset! Nja, Barcelona och vinter är inte så skoj, fast än så länge är det 20 grader varmt och sol på dagarna så jag klarar mig bra! :) I vinter har jag andra utomhusplaner, häng kvar så berättar jag snart mer… :D

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close