Jag har uppfyllt en (till) dröm!

Jag älskar ju drömmar, stora som små. Det här är en av de mindre, men precis lika viktiga!

Galoppera på stranden. Höra hovarna mot sanden, se vågorna som slår in över strandkanten. Manen som fladdrar, kraftfulla rörelser under westernsadeln. Det doftar hav och det är massor av människor på stranden, framförallt massor av kitesurfare. Sakta in, hålla emot. Här går det att galoppera hur fort som helst, bara jag släpper lite på tyglarna…! Vi känner in varandra, hästen lyssnar på mig och jag på honom. Saltvattnet stänker längst benen, det går fortare och vi rider mot solen som är på väg att gå ner. En sån kväll, en sån känsla!

Jag har ju ridit hela mitt liv, men jag har aldrig ridit på en strand. Så att galoppera på stranden är en av de där drömmarna som har stått länge på min to do-list, min bucketlist. Ett kryss till, en till fantastisk upplevelse och ett till underbart minne! Vi red två timmar, först i bergen och sedan längst stranden. Inte ett moln på himlen, härliga PRE-hästar och trevliga guider. Träffade lamm, red förbi kossor och tittade på åsnor. Helt klart en bra dag!

ridningtarifa-1 ridningtarifa-2 ridningtarifa-3 ridningtarifa-7 ridningtarifa-4 ridningtarifa-5 ridningtarifa-6

Videon är filmad med TomTom Bandit actionkamera.

17 comments

  1. Härligt att du äntligen fick förverkligen din dröm. Att galoppera på en strand borde alla få uppleva, det är ju helt magiskt! Jag blir så himla pepp på mer ridning efter ditt inlägg!

    1. Jag är lite osäker där. Jag trodde inte man fick ha musik, men när man lägger upp på YouTube får man någon information om att musikbolaget får ta del av inkomsten från filmen på något sätt så det verkar vara (mer eller mindre) ok.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close