Jo, jag tränar!

Bland inlägg som flödar av påskpynt, inredning, cupcakes & annat gott så är det lätt att tro att jag mest inte gör något annat. Men träningen är en del av vardagen, även om vardagsglädjen fylls på av andra glädjeämnen med.

Sprang mina första 5 km på 3 år nere i Skåne i påskhelgen och andra 5 km-passet igår (med ännu bättre tid och mer kuperat, heja mig!!). Det är underbart att vara tillbaka efter alla knäproblem! :)

Jag tittade tillbaka på ett gammalt inlägg från januari, där jag satte lösa målsättningar för 2015. Roligt att titta tillbaka och utan att ha tänkt på det är det precis så jag tränar nu. Upplägget är två löpardagar i veckan, två styrketräningsdagar, en dansdag och om jag har lust blir det något extra pass. Vardagspromenader & mental träning hör vilodagarna till. Runt 5 pass per vecka snittar jag för tillfället, riktigt skönt och kroppen blir både starkare och snabbare!

Målsättningarna framåt är att få in mer av yogan i livet, jag yogade hela hösten och saknar det! Jag ska också hitta något bra löpprogram för milen också, det ska jag fixa i sommar – men det viktigaste är att knäna vill sig och benstyrketräningen måste vara prio.

Ha en skön helg och ställ dig själv frågan (kommentera gärna med!): Vad har du för målsättningar de närmsta två månaderna?

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close