Löpning med pannlampa

Good morning, happy Monday! Början på förra veckan var seg med förkylning, men den yogade jag bort i onsdags och sen har det varit full gång med träning – så skönt!

skogslöpning

Det tar bara en timme…!

Vid kl 18:10 i går kväll funderade jag på om jag skulle ge mig ut och springa. Näst intill storm ute och inte direkt inbjudande väder. Vid 19:10 satt jag vid köksbordet, elden brann i kaminen, träningspasset var avklarat och middagen var på gång. Allt på en timme, en timme som lätt hade försvunnit i soffan annars. Det blev 27 minuters löpning, kuperat pass med pannlampa i skogen, en check in the box för höstens bucketlist! Just do it!

Det var första gången jag sprang med pannlampa, skoj men min Petzl Tikka XP2 är lite för svag så det var tur att det mestadels var elljusspår. Ny reflexväst har jag också, 199 kr från Team Sportia, North Bend. Sitter skönt och finns i olika storlekar, storlekarna stämmer bra.

skogslöpning skogslöpning

Veckans träning

För min del blir det yoga i kväll, gym och/eller löpning imorgon, yoga på onsdag, gym på torsdag och löpning på fredag och kanske på söndag. Två yogapass, två-tre löppass och ett-två gympass, känns skönt nu när jag kan träna igen. Jag tränar gärna ofta, men det betyder inte att passen behöver vara 90 min långa – hellre ofta och kort än långt och länge för min del!

Hur ser din planering för veckan ut, planerar du dina träningspass eller tränar du bara?

6 comments

  1. oh löpsuget jag får just nu alltså :) men får vänta i ngr dagar till… jag “bara” tränar mest nu för tiden. har ingen tid för planering. tiden läggs istället på själva träningen.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close