5 min planka, morgonträning & försvunnen förkylning

Yes, den är borta! Jag yogade bort mina förkylning! Var seg i kroppen i onsdags, men gick ändå på ett ashtanga-yoga-pass och var mycket bättre i torsdags. Yoga är tydligen helande? :) Finally är jag pigg i kroppen och förkylningen har gett sig. Idag blev det morgonträning – jag gillar det, så skönt att väcka kroppen och en timme senare vara färdigtränad, färdigduschad och ha hela dagen framför sig.

nw2nw3

Gårdagen spenderades med middag hos mamma och pappa i Jönköping. Jag och sambon tog en lätt frukost och åkte sedan in till Nordic Wellness för 40 minuters gymmande. Perfekt med guld-kort så att man kan träna på alla NW i hela Sverige! Jag fokuserade på ben och mage, skönt att komma igång med benträningen och stärka upp knäna inför skidsäsongen!

Plankmax!

Det blev ett tufft pass, superskönt eftersom jag har mer eller mindre vilat senaste veckan p.g.a. att min förkylning inte har velat ge sig. Slutade passet med plankan, och efter en och en halv minut bestämde jag mig för att maxa. Det blev 5 min, absolut godkänt i den formen jag är i nu! Efter träningen blev det brunch på Condecco i Jönköping. Sjunka ner i en mjuk fåtölj med god frukost & en massa skratt med sambo & bästa Nathalie.

Skönlöpning vid Axamo

Gårdagens löpning då? 27 minuter utan känningar i knäna, så härligt! Sprang i skogen vid Axamo-sjön i Jönköping, i duggregn och skymning. Det är riktigt bra underlag där uppe, breda skogsvägar med utlagd flis – mjuk att springa på och snällt för skadade knän. Så nöjd! Träning = happiness!

Vad har ni tränat i helgen? Och hur går det med höstens drömlista?

nw5 nw1nw7

 

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close