New adventures ahead

Om knappa tre månader ser vi fram emot en ny typ av äventyr…!

Om allt går vägen kommer en ny liten kille eller tjej i början av april – jag är redan i vecka 29! Det känns spännande, roligt och overkligt – hur kan man greppa att man snart ska bli förälder? Jag tänker att man får förbereda sig så gott man kan – och inse att det förmodligen inte alls kommer bli som man har tänkt och förberett, men att det blir bra ändå. Och för er som läser här så kommer bloggen fortfarande handla om outdoor, resor och äventyr snarare än att förvandlas till någon mamma/baby-blogg (det finns det så många som gör det bättre!).

Att bestämma sig för att försöka skaffa barn har inte varit någon självklarhet – jag älskar livet som det är just nu och precis som att vi noga överväger alla andra viktiga beslut så har vi även vridit och vänt på detta. Jag har aldrig varit den där personen som bara längtar ihjäl sig efter barn, som shoppade mängder av babykläder när plusset på gravtestet visade sig eller som ser barn som det bästa som har hänt i mitt liv och tänker att från och med nu kommer allt annat att hamna på andra plats.

Ett barn kommer att vara en del av livet, precis som allt annat härligt som vi redan har och älskar. Och vi har valt att skaffa barn då vi tänker att den lilla kommer att tillföra en ny, spännande, härlig dimension till livet. Och jobbig, och tuff och svår också – det kommer naturligtvis bli en stor förändring och vi kommer så klart inte att kunna göra saker på exakt samma sätt framöver. Men, vi tror det är värt det och utan att vara naiva är vår inställning att det blir vad man gör det till och vi ser fram emot att visa den lilla världen på vårt sätt: med äventyr, hav och berg, med skogar och cyklar och vanlife, med varm choklad och skidor på fötterna!

 

10 comments

  1. Kära Explorista
    Tack för inspirerande van-bloggar – jag har lånat många av era tips i vårt nya bygge! Och Lycka Till med detta det Största av alla Projekt! Välkommen i gänget! Livet kommer aldrig ett bli detsamma igen -och det är Helt OK! 🙂👍🏼❤ /BussenFolke

  2. Lycka till och lyssna inte på alla andra, skapa er tillvaro som ni vill ha den, precis som ni gjort innan så går det jättebra med barn också

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close