Jag gästar en pod & bok/pod-tips inför sommaren

Vi snackade MC-äventyr, frihet och campervanbygge, förutfattade meningar kring vanlife och mina bästa tips på campervanresor – kolla in senaste avsnittet i Att resa-podden där jag gästar och pratar om vanlife. Lisa och Annika känner jag sedan tidigare, vi träffades på Winter workation i Åre 2007 och vi har följt varandras bloggar sedan långt innan dess, så det var himla kul att bli inbjuden till deras podd och prata lite om vårt liv med campervanen.

De har också snackat med andra spännande människor om intressanta ämnen som att resa på träningsresa, att resa till Irak & Somalia på jobbresa, att resa som gravid eller att resa trendigt. Check it out! 

Campervan in sunset Läjet

Förutom det har jag några sommartips på både poddar och läsning jag vill dela med mig av:

  • Sommarprat med Isabella Lövengrip & Anders Hansen (som skrev boken Hjärnstark) – totalt olika och väldigt intressanta
  • Vanlife Sverige-podden, perfekt för dig som är nyfiken på vanlife. Lättsam, charmig och svårt att sluta lyssna!
  • Min Historia av Michelle Obama – har inte läst den själv än men den ska vara väldigt bra (och vem vill inte höra om hur det är att leva i Vita huset).
  • Är också nyfiken på att läsa Hjärnstark, och om du inte har läst den här boken borde du verkligen göra det!
  • Stranger Things har precis kommit ut med en tredje säsong på Netflix och passar bra för regniga dagar. Jag är också hooked på Blacklist, gillade What if, Younger & the Rain, har fastnat för Queen of South efter ett par avsnitt och skrattade högt åt både Working moms & Jane the Virgin.

Har du några bra tips på böcker att läsa i sommar? Kommentera gärna, jag älskar att läsa och uppskattar alla tips – enkla som tyngre böcker!

 

Tet

Test 2

 

Lapoint test

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close