Nu är det dags att börja träna va?

Nu är det dags hörni – om du inte har kommit igång med träningen efter semestern (som jag!) så är det verkligen dags nu! Min höstträning stavas styrketräning – men framförallt fokus på den träning jag tycker är roligast, den träning som blir av är den man verkligen vill göra.

explorista 2013

Hela vintern och våren sprang jag, tränade för vårens halvmaraton i Stockholm. Konditionen blev bättre, benen starkare och jag sprang Tjejmilen halvmaraton i mitten av april. Men det var inte kul, träningsglädjen fanns inte där. Och efter loppet så kom löpningen av sig direkt. För löpning, hur bra det än är, det är inte min grej.

Nej, nu i höst ser jag fram emot tuffa pass på gymmet – komma tillbaka till styrketräningen jag älskar! Styra upp benen inför vintern skidåkning, och stärka upp små muskler i prehab-syfte så att inte min gamla knäskada kommer tillbaka. Bygga magmuskler igen, bra styrka i bålen för kitesurf. Och få tillbaka mina axlar och bli stark i ryggen!

Konditionsträningen får bli intensiva pass på gymmet, i kombination med trailrunning i klar höstluft med Forest femmes. Om det ska springas så ska det springast på hösten, älskar höstträning utomhus. Vackra färger, pannlampelöpning & leriga skor. Varma duschar, en kopp te och mjukisbyxor efteråt. Höstkärlek!

Vad är dina träningsplaner för hösten?

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close