Påskägg, sol, skratt & tacksamhet!

Hoppas ni har en bra påskhelg! Jag mixar familj med vänner, påskägg med löpass, promenader med cupcakes och sovmorgonar med gym-pass innan frukost. Blandar vårsol med slappande i soffan, inspirerande tidningar med skratt, cakepops med samtal och framförallt så njuter jag av lediga dagar och är tacksam för allt runt mig.

Mina råd till dig? Sitt ute i solen mot en husvägg i lä, var tacksam för familj & vänner. Träna för att det är kul, ta långa promenader och titta på våren. Ät vad du vill och njut av gott & vackert påskgodis, fräscha desserter och god mat. Det är ju bara påsk en gång om året!

Glad påsk från mig till dig!

påskris

sugarpaste flowers

köksbord med påskris

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close