Skärtorsdag & morgonpromenad med påskpynt

Det var frost på bilrutorna här i Göteborg och hade fortfarande inte ljusnat när jag stoppade fötterna i mina Nike Free och tog mig ut. Fågelkvitter blandat med Träningsglädje Talks i öronen, snabba steg och kall luft mot ansiktet.

Jag älskar morgonpromenader! Nästan ensam ute, små gröna knoppar synas i alla trädgårdar och påskris och påskplanteringar lyser upp. Gick förbi ett träd med påskfjädrar och upphängda färgglada påskägg i, vårkänsla! Solen gick upp längs vägen och 35 minuter senare var jag hemma igen, lite piggare och lite gladare!

Om jag ska tipsa om något på skärtorsdagen så är det att läsa Nathalies förra blogginlägg med den underbara frågan att ställa dig själv – “What else is possible?”. Med den tanken kan väl inget gå fel? Carpe diem och allt vad det heter, jag hoppas att du fixar en underbar dag för dig! Glöm inte att du själv väljer hur du vill leva ditt liv, hur du vill må och hur du vill känna.

Skärtorsdag happiness!

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close