Så får du sommarträningen att bli av

Och träningen då? Den här superhärliga värmen är ingen bra inspiration för träning. Jag vill bara vara ute, hänga i solen, dricka vin, äta jordgubbar med glass och plocka ogräs i trädgården. Läsa böcker, njuta!

Men visst tränar jag också. Mest mountainbike, sjukt kul! Mycket roligare än löpning, som jag egentligen borde träna för att nå milmålet. Men mountainbike är ju så mycket roligare… Blir ett par gympass i veckan också, musklerna behöver ju jobba! Och den här veckan blir det löpfokus, dags att höja ribban inför AIM Challenge Lindvallen.

Några tips för att få sommarträningen att bli av

Planera in hela veckans träning

Gärna något pass extra så du har möjlighet att välja bort något om det inte passar sig den dagen. Hellre ett par pass för mycket inplanerat, än ett för lite.

Tidsbestäm passen

Mycket lättare att få träningen att bli av om du vet att dagens pass bara är 45 minuter. Eller en timme, eller 20 minuter intervaller. Njut av träningen, och njut av att vara färdigtränad och ha tid över för annat.

Träna tidigt på dagen

Jag vet, vissa av er jobbar. Men kanske hinner du med ett träningspass innan jobbet, eller på lunchen? Och har du semester, börja dagen med träningspass innan frukost. Galet skönt och sedan är du pigg och glad för resten av dagen.

motsol tjej

 

2 comments

    1. Haha, trail låter ju roligare än att harva runt i löpspåret så risken borde iaf vara mindre.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close