En sån där bra morgon

Ibland startar dagarna bättre än andra gånger, och igår var sån där perfekt morgon. Sover ut och vaknade till en solig dag med fåglar kvittrande utanför fönstret. Tänker inte så mycket, drar på träningskläder, snörar på löparskorna och ger mig iväg längs stranden. Kravlöst. Klockan är ungefär 10 när jag kommer iväg och det är redan riktigt varmt, skönt med lite svalkande vindar från havet. Springer, ler mot andra löpare och njuter av vädret, stranden och alla blommor utmed löpstigen. Så vackert här!

Stannar ute 5 minuter i skuggan och vinden när jag kom hem efter en halvtimme, totalt genomsvettig. Det känns som det kommer bli en bra surfdag! En sval dusch och en god frukost på det. Blandar en av mina favoriter – yoghurt med russin, valnötter och persika, perfekt ihop med ett ägg. Sambon fixar färskpressad juice av ljumma apelsiner och vi tar en långfrukost framför ett avsnitt av House of Cards som är den senaste serien jag har fastnat för – väl värd att kolla på en lugn kväll!

Lite bloggfix i lugn och ro och lite frilansjobb med grafisk formgivning. Sen, sen blir det en eftermiddag på stranden – fylld av sol, vänner, happiness & kitesurf!

På fredag är det ju midsommarafton och ledig dag – lova att du också fixar dig en skön start på dagen då!

apelsiner apelsinjuice frukost persika yoghurt

9 comments

  1. Ljuvligt. Jag kan känna smaken av de solmogna apelsinerna <3 Lovar mycket ledigt och softa mornar framöver… :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close