Snart flyttar vi ut i vanen igen

Skrev ett inlägg på Insta precis, om att mitt bästa är att jag alltid älskar det jag gör och att jag alltid har drömmar att längta fram till. Och så är det nu också.

Just nu är vi i Åre, och har varit här sedan januari. Vi var ju här under föräldraledigheten med tiny med, och trivdes så bra att vi ville komma tillbaka. Vi har ju båda varit föräldralediga sedan i somras, men nu när vi är på plats här jobbar jag 50%. Inspirationen på topp, massor av energi och så fint att vara tillbaka i byn. Men samtidigt så finns längtan efter sommar, efter färre klädlager och varmare dagar.

Maj – Öland & Overland adventure expo

I maj rullar vi söderut, och flyttar ut i vanen igen. Öland i mitten av maj är första planen, familjehäng med husbil och taktältspickis och campervan. Fågelskådning och fika.

Vanlife sunset Öland

Därefter är jag så sugen på Overland adventure expo, vi var ju här förra året (när mini endast var fem dagar gammal!) och hade så kul. Grym äventyrsmässa som förmodligen blir ännu bättre i år. Vi får se om det passar i plan och timing.

Juni – surf i Norge

Maj och juni har vi planerat att åka till Norge, till Lapoint Hoddevik och ta våra surfing skills till nästa nivå. Vi insåg när vi körde runt i Asturien/Galicien förra sommaren att surf är en bra aktivitet med van och kids – skoj för vuxna, skoj för barnlek, enklare än kitesurf. Så det blir roadtrip till Norge och surf!

Juli & augusti – vandring & cykling i Alperna

Midsommar spenderas nog på västkusten, för att sen ta färjan söderöver. Vi sticker ihop med Sarah, Henning & Vide som vi hade en episk vanlifesommar med förra året (och året innan dess), och dessutom hänger Emma & Andreas med kiddos på också – det kommer bli en grym sommar i bergen!

Det blir Alperna igen, vi är sugna på att se mer av Tignes och Val dÍsere och sugna på mer Italien. Kanske till Aosta (fin cykling i Pila!) och kanske upp till Monterosa? Oavsett vad kommer det bli massor av sköna vankvällar, fina vandringar, grym cykling, pumptrack med kidsen, shopping i små alpbyar och härliga dagar. Oplanerat och efter känsla. Fin det!

Men först blir det vårvinter här i Åre. Långa kvällar, t-shirtturer på fjället och fin längdskidåkning. Solgropar, slushåkning och fjälltid.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close