Nu drar vi till Overland adventure expo!

Sitter i vanen, klockan är halv nio på kvällen och kidsen sover där bak. Solen skiner in genom ljusgröna träd och vi är på väg till Overland adventure expo. Woop woop!

Första gången vi var på Overland adventure expo, en äventyrsfestival för overlanding, vanlife och taktält, var förra året när jag var nyförlöst och mini bara var 5 dagar gammal. Drömväder, massor av härliga människor och skönt häng! Ser fram emot en repris i år, och härligt häng med flera vänner på plats, och hoppas på att kunna gå på lite föreläsningar och workshops med.

Vi flyttade ut i vanen igen för två veckor sen. En kaosartad morgon med massor av fix, packning och sjuka barn som helst bara ville vara i knät. Men väl iväg så fick vi en fin helg på Öland i lugnt tempo. Utomhustid, familjetid och fågelskådning. Vår, sol och vindar!

Jag jobbar 50% just nu, så efter Öland rullade vi vidare in mot Kalmar för caféjobb för mig och pumptrackhäng för resten av familjen. Jag älskar att caféjobba från olika städer, och Kalmar var väldigt fint! Inspirationen och fokuset när jag kommer iväg ut är härligt, jobbandet blir effektivt och resultaten bra.

Vanlife på Öland med Westfalia campervan

Förra helgen spenderades på Isaberg, med MTBcykling och vanlife och vänner. Massa minisar och tinysar i fullfacehjälmar, massa Shotgun-cykling och grillmiddagar. Och downhillpremiär, så himla skoj! Har inte cyklat downhill, eller mountainbike alls, sedan förra sommaren så det var riktigt skoj att komma igång igen!

Sjukt rostigt i början, men sen roligare och roligare och efter ett par tre timmar fick jag riktigt härlig feeling och bra flow. Ska bli skoj att cykla mycket i sommar!

Men först ska ett trasigt styrlager fixas, det ska surfas i Norge i juni och det ska festivalas på Ekerö i helgen. Ses vi där?

Klicka gärna på hjärtat eller kommentera om du gillar inlägget!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close