Sol, skidåkning & spanska

Äntligen är jag frisk igen och igår var först skiddagen på en vecka, så skönt att komma ut och röra på mig i bergsluften igen! Upp vid 8 och sen ut i pisten, även om kroppen inte riktigt hänger med huvudet och det kanske inte var mina bästa och snyggaste åk, så var det härligt att komma ut.

Lunch blev en finpizza på 2 351 möh, i solen med grym utsikt över bergen runtikring, det är så vackert här och ibland glömmer man liksom bort det när man har de här vyerna runt sig hela tiden. Eftermiddagen vigdes åt spanskaplugg, först någon timme på restaurangen i solen med iPaden och sedan hem för att spendera några timmar framför datorn.

Längtar efter yogan och ser fram emot att börja träna igen. Jag skriver inte så mycket om träning här i bloggen för tillfället, vilket är av naturliga skäl eftersom det enda jag gör är att åka skidor och yoga. Men tränar gör jag och i helgen är nog kroppen pigg nog för ett yogapass igen!

serfausskiing-4 serfausskiing-2 f-stop loka adventure backpack serfausskiing-1

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close