Hello strandlägenhet!

Here we are – på plats i lilla, vackra Tarifa!
image

Väskorna tog 72 timmar på sig att komma fram men har nu anlänt, och efter en vecka har vi nu flyttat in i rätt lägenhet. Som ligger hundra meter från fantastiska stranden och har internet, bara en sån sak. Stranden är flera kilometer lång, superbred med fin sand och härlig strandpromenad – här kommer jag hänga massor! Tänker promenader, träning med FMTK-appen, strandyoga, acroyoga, löprundor och meditation, visst låter det bra?

Hittills då? Vi har pluggat, packat upp och packat ner igen, flyttat och väntat på bra förhållanden för att ge sig på kitesurfingen. I eftermiddag har vi bokat en refreshlektion och vi hoppas att vindarna är med oss. Ska bli kul att testa igen!

Stan är inte så stor och här finns inga av de stora kedjorna, men sisådär 100 kitebutiker/kiteskolor, många caféer, restauranger och barer, roliga små butiker med surfkläder och många ställen där man kan hyra mountainbike för 20 EUR/dag. Knäskydd och cykelbyxor finns med i bagaget, här ska cyklas! Det är väldigt grönt här och allt förutom stan och stranden är gröna kullar med magisk utsikt, tror det finns riktigt fin cykling här!

Så här såg solnedgången ut genom mobilkameran igår, det här kan man ju inte ogilla? Sorry för superdåliga bilder, ska ta fram systemkameran igen!

image

image

2 comments

    1. Ja, verkligen. Gött att vi har hyrt en bil med, nu fattas bara en cykel och rep, men det får vi nog försöka låna…Man kan ju inte ha allt, iallafall inte om man ska kunna få med det hem på flyget sen…

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close