Sölden om 2 dagar

explorista skiing

Kommer du ihåg att vi skrev att vi hade bokat en resa till Sölden för ett tag sen? Tiden går och nu är det dags, på tisdag sticker vi!

Ser fram emot två dagars skidåkning på ett nytt ställe, förhoppningsvis även glaciäråkning över 3000 möh om vindarna vill lugna ner sig lite. Vi har bokat en övernattning centralt i Sölden och hoppas på att få tid över så att vi kan ta oss till badhuset och hänga i äventyrsbad, ångbad och bastuar en stund innan det bär ut på stan för middag. Skönt för trötta skidben!

Har äntligen kommit igång med träningen igen, så skönt! Idag blev det en powerwalk innan frukosten framför ett avsnitt av Hart of Dixie, sedan jobbat hela dagen med logotype och grafisk profil åt ett företag, pluggat lite och avslutat med yoga innan middagen. Skön dag, även om det inte blev någon skidåkning – backarna tar stryk av värmen och avsaknaden av snö så jag väljer att inte brottas med turister när åkningen inte håller måttat. Men, det verkar som det ska snöa hela veckan och det gillar vi.

Särskilt eftersom vi får besök över en långweekend nästa helg av härliga Barcelona-vänner!

explorista skiing

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close