Stockholm street photo

Var i Stockholm med jobbet nyss, passade på att ta med min nya kamera Nikon D610 och ta lite bilder.

En natt själv på hotell då och då är ganska skönt. I mitt förra jobb låg jag på hotell varje vecka, då var det mest långtråkigt. Nu reser jag sällan och då kan jag uppskatta hotellnätterna. Slutar jobba runt 17, en promenad från sista mötet till hotellet. Spana på nya saker, ta en sväng bland andra butiker än de som finns hemma.

Lite egentid, en kväll att ta det lugnt utan att kunna fixa med massa saker. Nybäddad säng med fräscha lakan, god frukost, träning på ny plats och slötittande på TV med några bitar lyxchoklad. Ganska bra ibland!

sthlm-1 sthlm-2 sthlm-12 sthlm-3cyklarstockholm street sthlm-4 sthlm-9 sthlm-8 sthlm-11

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close