Broddar, vinterstövlar & snöpromenad

vita stövlar race marine

Nu har jag införskaffat broddar till mina löpskor så att jag kan springa på snön i Österrike! Valet föll, efter 5 minuters googlande, på Springyard Sportgrip Icegripper som hade fått bra i test och var anpassade för löpning. Vet inte hur stor skillnad det är, men när jag väl handlar så kan jag lika väl handla de som hade fått bra resultat.

Dessutom har jag köpt nya vinterstövlar, vita, vattentäta Race Marine. Har också hunnit med att köpa skidhjälm, en Giro Nine med MIPS, ullstrumpor, nya Bliz Carver skidgoggles och ett par formgjutna sulor till mina alpinpjäxor. Ready för en vinter i Alperna! :)

Träningen fick stryka på foten idag också, och visst är det skönt att känna att det faktiskt inte spelar någon roll? Det hade blivit för stressigt att träna så jag valde bort det i förmån för en underbar vinterpromenad i 10 cm orörd snö och solnedgång. Ibland behöver man bara ladda batterierna och ett stressigt träningspass är inte alltid det man behöver. I morgon blir det dock träning, ser fram emot att gymma lite!

snö solnedgång explorista snö solnedgångsnö solnedgång träd snö solnedgång

6 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close