Yoga girl och boktips för förkylda sjuklingar

Hej influensa! Hej halvliggande i sängen under duntäcke med dator i knät, hej iPad med e-böcker. Har legat här sedan i lördags morse, svintråkigt men inte värre än att det går över om ett par dagar antar jag. Försöker kurera mig med apelsiner, Echinacea, Polly, D-vitamintillskott, citronvatten, ingefärsjuicer, Ben&Jerry och massor av vatten. Låter väl som en plan?

Yoga girl

Men, tillbaka till ämnet. Yoga girl, boken som jag fick i julklapp av mamma, visade sig vara riktigt bra (och dessutom är den väldigt snygg).

Det är en intressant bok som blandar självbiografi och inspirerande tankesätt med recept, härliga bilder och bra instruktioner för asanas/yogaställningarm och meditation. Hon gör yoga och meditation enkelt och tillgängligt och man kan inte låta bli att bli inspirerad!

Kan varmt rekommendera den, definitivt en bok man inte vill lägga ifrån sig!

yoga girl bok

Andra boktips

Om du som jag är sjuk och vill plöja böcker rekommenderas också kriminalromanerna Zack av Kallentoft/Lutteman & Visning pågår av Sofie Sarenbrant.

Vill du läsa något enklare och gillar chicklit är ju alltid Sheila o´Flanagan ett tips, hennes senaste Saker vi inte säger var bra och jag ser också fram emot att läsa Lucy Dillon, Tango för vilsna själar.

Håller tummarna för att inte ni också är sjuka!

2 comments

    1. Tack! Det kunde ju vara värre, får se det som tid för avslappning, böcker, träningsplanering och meditation istället. :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close