Sporter som får hjärtat att slå lite extra

tjej på mtb

Jag har alltid varit en aktiv person. Som barn har jag alltid sprungit, cyklat, klättrat, tävlat. Helgerna spenderades i skogen, vardagskvällarna utomhus, semestrarna aktiva på skidor, kanot eller bilsemestrar runt om i Europa.

galopp hästar

Ridning och fotboll under många år. Ett kort inhopp i volleybollens värld, följt av massor av gymträning. Basket har alltid varit roligt, men aldrig något jag har satsat på. Älskade gympan i skolan!

kompisar

Skidåkning under hela uppväxten, senare snowboard och nu skidor igen. Har harvat runt med längdskidor på golfbanan där jag växte upp så fort det var snö, ihop med pulka & snowracer! Motorcykel i alla sportiga former på gata och bana – supermoto, enduro, sporthoj, motocross. Skateboard under en kort period och longboard som jag fortfarande har kvar.

fallskärmshoppning

Fallskärmshoppningen ligger mig varmt om hjärtat, även om det bara är ett femtiotal hopp efter utbildning och riggen nu är såld. Klättrat lite grann, men aldrig riktigt kommit loss. Testat vågsurf men fastnat mer för kitesurf. Mountainbike är något nytt och skoj och ser fram emot att testa på multisport!

vandring tjej

Älskar bergen och fjällen, även om det kanske inte är någon sport utan mer uteliv. Jag ser mig inte som någon klassiskt sportintresserad person. Jag tittar inte på sport på TV, har inte koll på VM, EM och OS och vet aldrig vilket lag som spelar mot vilket. Förutom vintersport, där kan jag faktiskt följa lite utförsåkning på TV. Jag är aktiv, jag tränar och jag älskar upplevelser, natur och äventyr. Och det är nog mer dit jag dras – äventyrssporter att utöva utomhus.

Vad gillar du – är du mer sport eller mer upplevelse?

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close