Teamet mot latmasken

Det är tur att det finns ett team som inte alltid är på min sida. För jag, som älskar att träna, blir nämligen lite lat när jag inte tränar. Som ni, efter 5 veckor dunderförkylning som inte har velat ge sig förrän nu. Och jag är nog inte ensam, läste samma sak hos Sofia. Det är tur att pannbenet och sambon finns, och att de samarbetar mot mig när jag är på lathumör.

piren barcelona

Övertalning blev ett 5 km löppass i solnedgången längs stranden. Ut på piren, här är det så fantastiskt vackert – särskilt i solnedgången! Bara kolla bilden ovan, håller ni inte med? Jogga på, samla energi av havet och lyssna på vågorna som slår mot vågbrytaren. Se på surfarna i havet och känna hur lungorna får jobba.

Tredje löppasset på fem veckor och det första passet där jag verkligen kände att jag är tillbaka på banan efter segförkylningen. Hej löpning och hej endorfiner!

Tack sambon & pannbenet för att ni teamar upp och pushar mig!

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close