Träningslängtan & den där halsen

Det är magiskt vad lite påtvingat träningsuppehåll kan göra för motivationen! Vill inget annat än att träna, äta bra, röra mig just nu och det är väl just för att jag inte kan. Halsen gör fortfarande ont vilket gör att jag inte riktigt vågar träna än, men jag hoppas på att kunna hinna med ett pass i slutet av veckan.

Längtar efter att fortsätta med mina högintensiva pass i ett par veckor till, för att sedan gå över i en tung period – tunga vikter, färre reps och inte fullt så intensivt som nu. Ska bli skönt! Ser fram emot några löppass också, vädret här går mot höst och temperaturerna sjunker mot 15-20 grader på dagarna – springbart med andra ord!

Har hittat en skön runda på 5 km förresten, utmed strandpromenaden förbi guldfisk-statyn vid Vila Olímpica, runt marinan, ut på en lång vågbrytare/pir och samma väg tillbaka. Så här ser det ut, visst blir man sugen på att springa här?

Har du något bra löpprogram att tipsa om? Behöver lite inspiration så tipsa gärna med en kommentar och länka gärna till bra sidor. På tal om tips måste ni läsa Sofias inlägg om nästa hälsotrend – det här är så bra!

strandpromenad barcelona

lopning-bcn-1

5 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close