#vanlife

Jag är bortrest i nästan en månad nu – en månad fylld av härliga människor, platser som ligger nära hjärtat, kitesurf och aktiva dagar. Först Portugal med Esposende och Ericeira, sedan Spanien och Tarifa. En bra start på kitesurfsommaren tänker jag!

Men när jag kommer hem – då blir det vanlife! Ser så fram emot att preppa vanen med allt den brukar vara packad med. Ni vet, basvaror för matlagning, handdukar, sängkläder, brassestolar, flipflops osv. – allt för att slippa packa och göra det enkelt för att lätt kunna sticka iväg! För när vanen är fixad för sommaren behöver man bara slänga in lite kläder, ett par mountainbikes och kitegrejer på 10 minuter – sen är vi good to go!

Ser fram emot aktiva dagar, trötta kroppar och gott rödvin i solnedgången. Fina utsikter, nya platser och oväntade händelser. Lugna kvällar när man hör regnet mot taket och man kan sitta inne i sängen och kolla på Netflix, och magiska solnedgångar när man aldrig vill stänga dörrarna. Jobbdagar med datorn i knät och utsikt över kitestranden och flowet som infinner sig när man är på platser man gillar!

So hello vanlife –  let’s bring it!

vanlife med kitesurf och mountainbikes explorista solnedgång i danmark bubbel och choklad i campervan vanlife mysigt vanlife i solnedgång vanlife matlagning vanlife i solnedgång campervan och kiteboards campervan explorista

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close