Vykort från Esposende, Portugal

Fördelen med mitt jobb – friheten att kunna jobba varifrån som helst. Senaste veckan var just “var som helst” i Esposende, närmre bestämt på ett av våra kitecamps. En vecka fylld av kitesurf, härliga kvällar med gäster, samarbetspartners och kollegor, sunsets och morning walks!

Vi har haft superfin vind i kombination med blå himmel och soliga dagar – så himla härligt att vara tillbaka på vattnet igen! Eftersom jag alltid jobbar med mina kollegor på distans, via Skype, är det superkul att få hänga en hel vecka och jobba ihop, bolla idéer, åka på roadtrips och spendera tid på stranden och i vattnet ihop. Do what we love the most!

Igår styrde vi vår lilla, röda bil fylld av kitesurfpackning 3,5 timmar söderut – och landade sent igår kväll på Lapoint surfcamp i Ericeira. Kul att vara tillbaka och se alla förbättringar som har gjorts här sedan i höstas när jag var här – det här campet har över 100 bäddar, bar & restaurang, pool, yogashala, crossfitbox, beachvolleyplan och skate bowl + massor av sköna ytor där man hänger efter dagens surf. Det är dessutom bara ett par hundra meter ner till havet, så ni förstår ju var veckans morgonpromenader går!

Här blir jag till på fredag, och sedan sticker jag ännu längre söderut mot Tarifa – stay tuned on Insta stories!

Lapoint kite camp Esposende båttur Esposende, Portugal strand Kite roadtrip Esposende Lapoint Frukt till frukost Explorista Lapoint rashguard Marit & Jossan i båt på väg till kitespot Esposende, Portugal Good times, vin i solnedgången Lapoint kite camp Esposende Esposende, Portugal Jossan, Tommy på Lapoint Esposende, Portugal strand Lapoint kite camp Esposende rooftop terrace Esposende, Portugal Jossan, Tommy & Marit på Lapoint Esposende kite beach

4 comments

  1. De här bilderna alltså… har sagt det tidigare, men du är så SJUKT duktig på att fota!!! Varenda bild skulle platsa i ett glossigt magasin.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close