Vann spa – avkoppling, träning & spa

Mjuka hotellakan, god tvårättersmiddag, träning, bubbel, promenader och varma pooler med havsutsikt… That´s my kind of weekend!

Jag och sambon spenderade en underbar helg på Vann spa utanför Lysekil, precis vid strandkanten av Gullmarsfjorden. Packade in väskorna i hotellrummet, på med träningskläderna och löparskorna för att utforska omgivningarna innan spabadandet hägrade. Två kilometers motionsspår i vacker skog, sedan ned till havet där vi körde ett kort styrkepass på bryggan. 17 grader varmt men mulet, perfekt för uteträning. 10 burpees, 10 mountainclimbers, 10 armhävningar medan sambon stod i planka, sedan byttes vi av. Tre tuffa vändor senare med 185 bpm på pulsklockan avslutade jag för att byta om och checka in i spaet.

Riktigt fint spa! Små varma temapooler, olika bastuar, en större pool med eld i mitten. Relaxstolar framför panoramafönster med utsikt över havet. Vi fick dessutom till årets första havsbad! Vädret bjöd inte riktigt på utehäng, men det finns både solstolar, stort trätrall med bar och utepool med tillträde från spaavdelningen. Det enda jag saknade var ett bättre gym, det lilla som fanns var inte särskilt roligt och väldigt litet. Dock så fanns det en yoga-sal med mattor och pilatesbollar att låna, plus på det!

Tvårättersmiddag, bubbel och choklad och en fräsch, stor frukost dagen efter. Sen ett par timmar i spaet till, utcheckningen på söndagar är först kl 14 vilket är ett stort plus! Förutom spa och motionsspår finns även biljard, bordtennis, tennisplaner, mountainbike, kajak/kanot m.m. att hyra, så det är inga problem att spendera tiden här.

En underbar weekend helt enkelt, spa & träning är en bra kombo! Läs om min spahelg på Varbergs kurort också. Vad är ditt bästa tips på härligt spaställe?

vann spa vann spa blommor vann spa vann spa kaffekopp händer vann spa vann spa metspö flöte frukost vann spa skog vann spa pool vann spa vann spa

8 comments

 1. Hej!
  Blev rekommenderad din blogg av en annan bloggare (liltraining.se) och döm om min förvåning när det första blogginlägget jag läser hos dig handlar om min arbetsplats haha. Jag jobbar på VANN.
  Jag ska kika vidare här inne men kände att jag ville göra ett avtryck när du skrev så varmt om min underbara arbetsplats.
  Ha en härlig dag!
  Kram
  Pia

  1. Haha, vilket sammanträffande! Happy reading, har du önskemål om vad du vill läsa om så kommentera gärna. Önskar dig en skön dag!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close