Vårbubbel & planer

I vår ska jag springa. Springa mitt första lopp ever. Och cykla i skogen. Träna massor, kitesurfa så fort det är tillfälle och njuta av årets första grillning. För att inte tala om årets första glass på glasscaféet som ligger en halv kilometer härifrån!

Och jag har bestämt mig för att lära känna lite nya härliga människor med samma livsstil och intressen som jag har – för man blir ju som man umgås! Så om du är en outdoormänniska, har lust att ses & bor i krokarna, bara hör av dig!

tussilago

Vår alltså och april, första vårmånaden. Jag har liksom missat att det var april, ända tills jag öppnade Feedly och fick upp aprilinlägg från både MenMia & Elna. Eller ja, det är klart att jag datummässigt vet att det är april – men jag har liksom inte riktigt hängt med i känslan.

Men nu bubblar det i kroppen! Energi & vår. Sol som värmer, vintertights som hamnar i garderoben och VIVA-appen som går varm för kontroll av vattentemperatur i havet. Drömmar om en sommar full med kitesurf! Trädgårdsfix, tomatplantor på fönsterbrädan och en mountainbike som vill ut på årets första tur.

Så himla pepp på vår – känner ni att den är på gång?

scott scale 70 mountainbike

 

5 comments

  1. Bubbel här med! Fast laddar just nu för en helg på jobbet.
    Var är krokarna du bor i någonstans då??? ?

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close