Skit i “all in” – gör lagom! Om boken Rocking fit body & mind.

Kommer ni ihåg det här inlägget? fick boken Rocking fit – A daily greatness training journal for a rocking fit body and mind av en av mina närmsta vänner, Nathalie. (Kolla in hennes blogg, superinspirerande!).

Det var fem månader sen jag fick boken. Som jag skriver i inlägget så vill jag ha 12 veckor där jag satsar och går all in för bästa resultat. Jag är jättebra på att göra saker all in. Skitbra faktiskt. Jag är sämre på att göra saker lite lagom och göra dem till en del av livet. Och vem har 12 perfekta veckor i rad att göra något all in? Fem månader sen jag fick boken, fem månader äldre och klokare – screw “all in”, jag ska göra lite lagom i 12 veckor. Träning, vatten, sovmorgonar, meditation, godis, promenader, skratt, svett, stretch.

Screw all in - gör lagom! Personlig utveckling är alltid bra, snabbfixar är det inte.

Boken är härlig, inspirerande och peppande men också väldigt amerikansk. Jag behöver ingen rocking fit body, det har jag redan. Vad jag behöver är ett rockit fit mind, lite mer grönsaker och meditation. Lite mer tråkigt lagom, lite mer vatten och kontinuitet. Lite mer happy!

Har du läst och följt boken Rocking fit body & mind? Är du bra på lagom (ge mig gärna tips!) eller är du som jag? Kommentera gärna nedan.

rockingfit1-1

 

 

5 comments

    1. Ja, lagom är ju det som håller i längden, men det är lite kämpigt att komma dit.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close