Back in business!

Efter tre underbara, fullspäckade semesterveckor är jag tillbaka på svensk mark igen – med besökta 7 länder, en massa upplevelser rikare & med ett gäng minnen att tänka tillbaka på!

fjällvandrare jotunheimen explorista

Jag ska berätta om en sjukt härlig hojsemester i Alperna och lovar er bilder på alla vackra miljöer från vår (oplanerade) fjällvandring i Norge – men det är värt ett par egna inlägg. 10 dagar i Alperna, fyra i Norge & ett par kitesurfingdagar har semestern bjudit på – kan det bli bättre?

besseggen utsikt

Efter en underbar, spontan sommar ser jag fram emot en mer planerad höst med träning, bra mat, husfix & lite lagom styr på tillvaron.

Att få landa i vardagen igen med nytt, spännande jobb och att få till bra rutiner. Att fixa i ordning de där rummen hemma som behöver lite extra kärlek och att fördjupa mig i böcker om träning och privatekonomi – höstens två fokus och två saker som ger mig möjlighet att uppleva äventyr och uppfylla drömmar.

fjällvandring jotunheimen tält och utsikt

Jag längtar efter att bygga en stark, hållbar kropp – muskler, kondition, smidighet och uthållighet. Mycket träning, mycket variation och mycket målmedvetenhet. Jag har också kommit till insikten att löparprogram inte är något för mig just nu, utan att styrketräningen får stå som bas i min träning, ihop med pass för konditionens skull och yoga för smidighet och uthållig styrka.

Woohoo, det här ska bli kul! Hur har din sommar varit, och vad har du för fokus i höst?

fjällvandring

5 comments

  1. Härliga bilder precis som alltid, ser fram emot att läsa mer om den där semestern!
    Jag kör nog lite likadant träningsfokus – styrketräningen blir basen och så lägger jag på kondition på det för att rehaba mig tillbaka efter nio månaders fokus på annat :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close