Vykort från Lissabon (och en magisk vy från Ericeira!)

Ni som har hängt med på Insta stories har nog inte kunnat missa att jag hänger i Portugal. Upptäcker Lissabon, tittar på solfiskar i akvarium och njuter av croissanter på små torg. Att resa alltså, som jag har saknat det! Livet här i Portugal pågår precis som livet gör i Sverige, men med lite mer respekt för corona såsom användande av ansiktsmask inomhus på offentliga platser som museum, butiker och när du går in/ut från restauranger. Förutom det är resandet i Portugal precis som vanligt, allt är öppet förutom nattklubbar och det är samma mysiga stämning som vanligt.

Just nu är klockan halv åtta på kvällen, det är 20 grader ute och solen har precis gått ner. Nu har jag lämnat Lissabon och tagit mig till Lapoint surf camp i Ericeira, där jag är och jobbar ett par dagar.

Känns alltid lyxigt att komma hit – det är ett sjukt fint och nyrenoverat camp med sköna lounger, bra rum, superbra mat (älska frukostbuffén!), swimming pool, skate bowl, yoga shala, träningsbox…you name it! Jag har precis ätit middag och nu sitter jag på restaurangbalkongen och tittar ut över havet som är målat i pastellfärger – älsk på solnedgångarna här!

Ska berätta mer om resan till Portugal, men här kommer lite bilder från Lissabon till att börja med!

Lissabon spårvagn

Café do Garagem i Lissabon

Confeiteria Nacional Lissabon

Utsikt över Lissabon

fika

Lissabon triumfbåge

Lissabon Rossiotorget

man putsar fönster

Wine with a view i Lissabon

Tease i Lissabon

cupcakes på Tease i Lissabon

Tease i Lissabon

Lissabon trappa

bifatas

Lissabon

Confeiteria Nacional Lissabon

Lissabon torg

Lissabon flod

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close