Just nu…

JUST NU: Har precis ätit hemmagjord pizza med mozzarella, champinjoner, tomat, tonfisk och skinka, ihop med ett avsnitt av serien Blindspot. Skön, enkel avslappning i mjukiskläder!

TIDIGARE IDAG: Vaknade tidigt och hörde regnet som slog mot rutan, så vände mig om, somnade om och tog en skön sovmorgon. Fixade hemma till skön musik, hängt i soffan och läst en bok, tagit på mig regnkläder och tagit en skön promenad i skogen. Har inte riktigt fått den där höstkänslan än, men som alltid så kommer den komma med besked en dag när jag bara känner “Nu är det höst!”. Sen: handlat, fixat middagspizza och planerat inför veckan. 

 

OM EN STUND: Ska jag sätta mig och kolla igenom den här boken som jag köpte på Lagerhaus igår (som för övrigt inte alls är rosa, utan grå?). Höst är alltid nystart, så kul att köpa något bara till mig som ger lite pepp i vardagen!

VECKANS BÄSTA: Fredagsmiddag hos Lisa, som jag inte har träffat på huuur länge som helst. Mysigt med en catchup hemma hos henne och prata om allt och inget – vi har många liknande intressen och det är alltid kul att sitta och snacka om äventyr, aktier och life design!

DAGENS KÄNSLA: Lugn – har haft en skön helg hemma utan måsten, men ändå fått massor gjort. Höstfixat både hemma och i trädgården, köpt några sköna, varma tröjor, städat, promenerat i skogen och tränat på gymmet. Så nu är känslan helt klart lugn – regnigt ute, nystädat hemma, middagen klar och en bra plan för veckan!

Hoppas din helg också har varit på topp!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close