Livsdesign, husbilar och quickfixes

t-rex inredning

Personlig utveckling och mental träning tycker jag är riktigt intressant och det finns hur mycket som helst att läsa om detta. Victoria Carlsson skriver en serie om LivsstilsDesign som jag vill inte missa – därför måste jag ju naturligtvis tipsa er om den också!

Alexandra skriver om quick-fixes och om att vara operfekt. Ett viktigt ämne, direkt från hjärtat. Och visst finns det fler såna här inlägg, jag har skrivit ett par stycken själv, men de är alltid nyttiga att läsa. Läs mina inlägg om Hälsohetsen & lagom och Till alla bloggare och prestationsprinsessor här!

Emmas husbil har havererat i Nya Zeeland och jag håller tummarna för att det löser sig snart. För jag vill absolut läsa vidare om hennes häftiga resa – vem vill inte det?

6 comments

  1. Vad du är gullig som håller tummarna för oss, TACK! Äntligen funkar husbilen som den ska, någorlunda iallafall :) Tack för länken! Stor kram <3

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close