Äventyr & utmaningar 2015

Mina målsättningar för 2015 blir äventyr, utmaningar, resor och drömmar.

Jag vill göra mer vardagsäventyr, svettas på gymmet och jag ska fanimej springa en mil igen nu när knäna vill. Jag ska utmana mig i kitesurfens värld och det ska bli fler mil på hojen. Jag vill också få in mer yoga och mindfulness i vardagen, höstens yoga-kurser och en av årets julklappar, Yoga girl, blir en bra grund för det. Boken fick jag i julklapp från mamma och gav till mamma, vi är nog ganska lika eftersom vi gav varandra samma bok utan att veta om det…!

Och som vanligt ska jag försöka hitta lite roliga saker att göra och mål att nå för varje årstid, som höstens to-do-lista. Och resa, året börjar med skidåkning i Sälen med härliga vänner om ett par veckor och i februari hägrar en grym resa – återkommer till den!

Vad har du för målsättningar för 2015?

nepal-1

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close