God måndag! Kommer ni ihåg att jag skrev om att vi hade testat lite acroyoga när vi bodde i Tarifa? Nu var det flera månader sedan sist vi testade (och jag kan inte skryta med att ha testat särskilt många gånger), men i väntan på vind och kitesurf körde vi lite acroyoga igen och lyckades dessutom få det på bild eftersom vi hade actionkameran med.

Grymt kul är det och enklare än det ser ut, så om du inte har testat så gör det!

Garanterad träningsvärk, massor av skratt och en hel del vurpor! Perfekta utmaningen för veckan – hitta en kompis, kolla instruktionsfilmer på YouTube och bara testa (mjukt underlag är att föreslå)!

acroyoga personer på strand acroyoga acroyoga ramla high five

3 Comments

  1. Pingback: Explorista – Äventyr, uteliv, träning & resor

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.