Fyra veckor utan internet, lite smått bortkopplad från verkligheten känner man sig helt klart. Och Feedly försöker ju inte direkt dämpa den känslan utan hälsar glatt att jag har över 1000 olästa inlägg på bloggar jag följer… Men, ett par timmar över på flygplatsen gör att jag hinner läsa igen lite! Kul att komma tillbaka och läsa lite bloggar igen, finns ju alltid så mycket bra och inspirerande i bloggvärlden! Titta in hos:

Jessica, sjunk ner i fåtöljen med en kopp varm choklad och få en skön känsla i kroppen.

Lina för att se härliga bilder från underbar kitesurfing, gud vad jag saknar att kitea!

Anna och peppa henne och hennes nya fotograf-Instakonto, väntar på massor av härliga bilder här!

nästa Anna för 10 svettiga övningar för puls och styrka.

Sofia och kolla hur man gör en ombre smoothie, hur snygg är inte den? Måste testa när jag kommer hem igen…

Och förresten, kolla in det här stället – Best Ugly Bagels! Vi hittade det när vi traskade runt i Wellington, supergods bagels i massor av varianter som både bakades och serverades i ett industriliknande fik på en sidogata i stan. Coolt!

best ugly bagels wellington bagelcafé bagel

2 Comments

    • Emmi

      Måste vara jättekul på fotoskolan! Vi får fota lite nån dag när jag är i June, kommer ju fira jul där t.ex.

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.