2015 – Ett år i bilder

Jag vet, jag är lite sen. Men bättre sent än aldrig?

2015 var året när…

…jag lärde mig cykla mountainbike, gjorde en äventyrsresa jag aldrig kommer glömma, körde min första multisporttävling, lirade massor av beachvolley, följde min dröm och flyttade utomlands, hade en grym skidresa med vänner, har fått se massor av Spanien, lärde mig massor om mig själv, njöt av sommaren i Göteborg, lärde känna massor av nya vänner, åkte till Rom, fjällvandrade långt norrut, tog morgonpromenader längs havet och njöt av underbara strandfrukostar varje helg.

Grymma 2015 – tack för att jag fick hänga med dig! Here we go – bildsammanfattning och länkbomb för er som vill läsa mer!

JanuariLånghelg i Hundfjället med massor av skidåkning med härliga vänner efter ett julfirande med en veckas skidåkning i Åre.

2015-1

Februari – I mitten av februari drar vi iväg på en drygt tre veckors lång äventyrsresa på motorcykel och kör 450 mil genom Patagonien (Chile och Argentina). Här kan du se bilder från vår resa – fantastisk natur och reserapport!

2015-2

Mars – Vi avslutar resan längst nere i världens sydligaste stad Ushuaia på Eldslandet.

2015-3

AprilFirar påsk och njuter av Göteborg och tar en härlig vårpromenad i Botaniska trädgården bland alla utslagna körsbärsträd.

2015-4

Maj – Sista helgen i maj åker jag på mitt första mountainbikeläger med massa härliga tjejer! Grymt kul var det och sjukt nöjd på bilden (i blå jacka!) efter att ha kört ner för världens brantaste backe.

2015-5

Juni – Förutom diverse trädgårdsfix, grillkvällar, mountainbike i Hestraspahelg på fantastiska Vann. och förberedelse inför vår utlandsflytt så gör vi årets första kitesurfförsök. Skoj! Och så firar vi ju midsommar och bakar världens godaste tårta!

2015-6 2015-7

Juli – Sommaren i full gång med mountainbike, kajak på Hälsö och besök på actionsportfestivalen Hallifornia.

hälsö annelie pompewakeboard hallifornia

Augusti – Jag kör min första multisporttävling, grymt roliga AIM Challenge, med sambon i Sälen, vi fjällvandrar en vecka runt Abisko/Riksgränsen och sedan tar vi vårt pick och pack och flyttar till Barcelona – trip of a lifetime!

2015-8 2015-9wpid-wp-1440316165591.jpg

September – Livet i Barcelona har börjat – vi lirar beachvolley, besöker Montjuic och gör en roadtrip till Zaragoza (bild nedan) och Aragon för att kolla MotoGP.

beachvolley barceloneta2015-10glassbar i barcelona

Oktober – Jag och sambon käkar strandfrukostar efter morgonpromenader längs stranden, bebemos massor av cava, pluggar och åker på roadtrip igen till Cadaquez och vackra nationalparken Cap de Creus, österut mot franska gränsen. Dessutom åker vi på en weekend till Rom, får återkomma med ett inlägg från vår Rom-resa!

frukost på stranden2015-11 2015-12

November – Njuter av hösten i storstaden, plåtar surfare på stranden, besöker grymma utsiktspunkten The bunkers i Barcelona och vandrar upp till toppen på häftiga berget Montserrat.

2015-13utsikt över barcelona sunset surf barcelona

December – Äntligen advent! Jag och några kompisar fuskstartar december, bakar lussekatter och firar varje advent med glögg och pepparkakor från IKEA. Jag plåtar streetdance med Malin och fashion med Signe. Vi lämnar vårt hem Barcelona och tar oss hem till Sverige för ett par veckors julfirande innan vi flyttar till Serfaus, där vi är nu!

2015-14streetdancefashion portrait motljus barcelona

13 comments

  1. Vilket fantastiskt år! Otroligt inspirerande. Kanske såg jag dig på AIM, jag bor ju i Sälen och när tävligen var i höstas sprang jag långtur och såg en massa härliga deltagare. Verkar vara väldigt roligt!

  2. Kul att läsa om att du har bott i Barcelona och att ni gjort en del resor i Spanien. Jag själv flyttade till Malaga nu för någon vecka sedan och det ska bli så kul att komma ut och upptäcka landet och allt fint här runt omkring.

  3. Alltså wow! Den där motorcykelresan verkar helt fantastisk, vilka bilder du bjuder på från den! Inspireras av dig enormt mycket! Tack för att du delar med dig av allt! Hoppas 2016 blir minst lika bra :) Kram

    1. Men tack, vad glad jag blir! Det var en fantastisk resa, åk dit någon gång! Går att göra samma resa med bil, även om det inte blir riktigt samma sak.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close