Inlägg om att fota streetdance? Det hör väl inte hit? Nej, jag vet. Jag borde fota och skriva om frukosttips på morgonen och leverera superba träningspass med snygga bilder. Inspirera & motivera! För det här är ju en blogg om träning & hälsa, outdoor, resor och äventyr. Men skitsamma – nu är det min blogg, jag är vuxen och jag får göra vad jag vill! Härligt va?! Och hur tråkig skulle inte bloggen bli om den hela tiden var perfekt? (Och jag tror dessutom att ni kommer gilla bilderna…)

Så nu tänker jag visa lite bilder från en plåtning med grymma dansaren Malin. Har länge velat plåta streetdance och nu blev det äntligen av, härligt att ha vänner som är grymma dansare & vill ställa upp som modeller.

Resultatet är nedan, vad tycker ni?

streetdance tjej jump streetdance woman urban porträtt tjej streetdance tjej portrait woman streetdance hopp streetdance tjej streetdance tjej streetdance streetdance tjej dancer woman porträtt huk tjej porträtt tjej woman barcelona streetdance woman jump

5 Comments

  1. Det jag gillar med din blogg är just variationen, så fortsätt med att skriva inlägg om exakt vad du vill. Blir så mycket roligare så! Bilderna är grymma, riktigt coola med bakgrunderna.

    • Emmi

      Ja, det blir ju mycket roligare att blogga då även om jag naturligtvis väljer lite strategiskt vad jag skriver om. Tack, blir så glad och älskar också bakgrunderna – street/urban är så snyggt!

  2. Pingback: Så går det med jävligt jobbiga julkalendern - ExploristaExplorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.