Snöfall, promenad & inget wifi

Hallå! Hur är läget med er så här efter nyår?

Vi är ju på plats i Serfaus som sagt tidigare och det är lite sisådär med uppdateringar eftersom lägenheten vi ska bo i har en hel del övrigt att önska – inget WIFI som lovat, massa fix och mycket tid tar det… Snöat har det dock gjort en del här, superfint ute med 10-15 cm snö i dalen! Vi tog en kvällspromenad igår, bort från byn på en liten bilväg längs med bergsidan, jättevackert när allt är vitt och man ser den upplysta byn på avstånd.

Än så länge har vi inte kommit upp i skidbackarna, men det är skönt att bara vara ute i naturen. Byn är ju endast runt 2 km lång och på sidorna är det branta kohagar, nu täckta med snö. Finns massor av vintervandrings- och snöskoleder, skidspår och sånt. Själva systemet sitter ihop med två andra byar och man kan gå över bergen dit (om man inte vill åka skidor!).

Tog en snöpromenad idag upp till en fin utsiktsplats, finns sköna bänkar överallt där det är fin utsikt och solläge. Härligt att komma ut, stor skillnad på luften här och i Barcelona. Lovar lite bättre bilder framåt, när jag har rotat fram systemkameran ur packningen, men tills dess får ni hålla till godo med detta. :)
image

image

image

image

image

image

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close