Helena och Peter på FreedomTravel har en återkommande bloggserie som heter veckans gäst och i lördags intervjuade de mig. Läs intervjun här om du är nyfiken på hur mitt intresse för uteliv vaknade, hur jag får ihop mitt resande med resten av livet och några av mina drömresemål.

Och, en bild från sjölejonen på stranden i NZ! Bilden är tagen från utsiktspunkten, härifrån gick vi ner hela vägen till stranden och kunde nog gått hela vägen fram men valde att hålla oss på 20 meters avstånd för att inte störa dem. Ser ni dem? De är de svarta prickerna ungefär på mitten av stranden. Magiskt!

strand nya zeeland sjölejon

1 Comment

  1. Det är så läckert när man kommer nära djurlivet. Minns en häftig upplevelse längs Highway one i California då vi fick “närkontakt” med elephantseals i hundratal. Verkligen hur många som helst.

    Kram Lena

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.