Vem är du egentligen?

Favorit i repris! Som alltid är jag supernyfiken på dig! Tror jag har ganska bra koll på vem du är som läser, men det vore superkul om du ville kommentera och berätta lite om vem du är, vad du vill läsa mer om och vilka inlägg du tycker jag kan skippa.

Men först, ett stort stort tack för att du läser min blogg och ett ännu större tack om du orkar ta dig tid att kommentera så att du kan få en ännu bättre blogg att läsa!

wpid-wp-1441908900346.jpg

150917: Jag är nyfiken på dig. Google-statistiken säger att du förmodligen är en kvinna mellan 25-44 år (men 25 % av er är killar, skoj!). Du surfar oftare från mobil än från dator, och någon gång då och då från en surfplatta och antagligen bor du i Sverige. Men det är ju bara statistik.

Vem är du egentligen? Vad jobbar du med, vad gillar du att läsa om, och vad får dig sluta läsa och surfa vidare? Är bilder eller text viktigast i ett blogginlägg? Bloggar du själv?

När läser du helst, vilka dagar och när på dagen? Är du som jag och läser oftast på morgonen? Och via RSS som Feedly eller Bloglovin´ (säg hej i sådana fall, du syns inte i min statistik!). Shoot, jag vill ju veta vem du är!

Hej förresten, om du är ny här? Välkommen! :) Det har ramlat in lite nya läsare sedan Everyday Stories lanserades, roligt! För er som är nya hittar ni ett intro till bloggen och populära blogginlägg här och ett inlägg om What Explorista is all about här.

tjej i cykelkläder tjej i cykelkläder

 

14 comments

 1. Hej Emmi!
  Jag hittade till din blogg någon gång i början av sommaren (tror jag) och nu när jag läste inläggen du länkat ställer jag mig frågan: har du bara bloggat i snart 1 år? I sådana fall tycker jag du har gjort något riktigt bra, alltså byggt upp en sådan fin blogg, sådant förtroende och community på så kort tid. Din blogg har ju allt det som jag tycker en blogg ska ha, själv föredrar jag text och bilder, det ska vara fina bilder. Men det kan ju en fotograf! ;)

  Jag läser oftast via Feedly, men klickar alltid in för att ge bloggaren statistiken. Enligt din “genomsnittliga besökare” passar jag inte in, för jag är 20 år, surfar via datorn, gärna på kvällarna, men Ja jag bor i Sverige. Fortsätt med det du gör, jag gillar det i alla fall!

  1. Tack, vad kul att höra vem du är och att du gillar bloggen! Har ju lite span på dig med eftersom du själv bloggar. Jo, jag har bloggat ett år nu snart. :)

 2. hej! Har ganska nyligen hittat hit. Jag är en 38 årig kvinna.
  Är socionom och arbetar som kurator. Använder till 98% plattan annars datorn. Tid beror på veckodag.
  Jag bloggar inte längre.
  Gillar att läsa om träning, i synnerhet löpning men även annan. Gillar bilder och text i kombination. Tycker du har en skön blandning på din blogg. Träning, liv och pepp. Keep up the good work

 3. 37 årig Bryssel-bo. Jobbar med kommunikation inom kultur- och utbildningsområdet (Erasmus). Gillar att läsa om träning och alternativa sätt att leva på. Läser oftast från datorn och kanske mest på kvällen. Använder Feedly.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close