Åhh vad jag ser fram emot vår, vind & kitesurf just nu – särskilt idag när det är massor av sol ute! På Insta & Facebook har kitesurf-Sverige vaknat till liv, jag har vänner som har varit ute och när jag åkte hem från Malmö förra veckan var det massor av kitear ute i Varberg.

Det är tre månader sen jag kitesurfade sist, då i bikini i ett varmt Sri Lanka. Här hemma blir det ju helt klart lite annorlunda – tjock våtdräkt, handskar, huva & skor. Kyliga vindar & kallt vatten. Men fortfarande jäkligt skoj!

Kitesurfandet tog mig lite med storm – en kärlek här för att stanna. Från att ha testat och tyckt det har varit roligt, till att bli rädd och inte alls vara säker på om jag verkligen skulle fortsätta. Och därifrån till många härliga timmar på vattnet, en ny actionsportkärlek & många nya, härliga vänner.

Visst ser det kul ut?

explorista kitesurftjej tarifa kitesurf kitesurfare på stranden toeside explorista kitesurftjej explorista kitesurfare tarifa kitesurfare kitesurfare kitesurfande tjej kitesurfare hoppar

4 Comments

    • Emmi
      Emmi Reply

      Nej, man får bara ta det lite lugnt i början, gå en kurs och ta det lite piano. Väldigt säker sport om man bara vet hur man ska göra – precis som med allt annat!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.