50 % rabatt på TomTom Bandit actionkamera

I samarbete med mina vänner på TomTom ger jag dig 50 % rabatt på TomTom Bandit actionkamera! 

Jag fick möjlighet att börja använda TomTom Bandit när jag bodde i Österrike och här i Tarifa använder jag den mest hela tiden. Kameran är superlätt att använda, den har bra storlek och bra vattentäthet både med och utan den vattentäta linsen. Dessutom finns det massor av bra fästen och tillbehör till surf, mountainbiking, skidåkning, snowboarding m.m.

Helt enkelt, en grym kamera! För dig som vill ha mer detaljer, se bilder och få mer information kan du kan du läsa mitt inlägg om TomTom Bandit actionkamera med all info!

Ni missade väl inte inlägget tidigare idag med massor av bilder från när vi hyrde mountainbike här i Tarifa? Här är en liten film från den dagen!

Fler av mina filmer med TomTom Bandit

Maila mig på emmi (at) explorista.se för att få din personliga rabattkod med 50 % rabatt på TomTom Bandit Bike Pack eller Adventure Pack. Erbjudandet gäller på tomtom.com/sv_se och sista beställningsdag är 2016-07-31.

50% rabatt på tomtom bandit actionkamerawhalewatching people tarifatomtom bandit foto skidåkare i sol

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close