24 comments

  1. Otroligt fina bilder och man blir väldigt sugen på att sticka ut!
    Men, går det att sitta och njuta av dom fina solnedgångarna när det är så där mycket mygg? Eller kröp ni ihop in i tältet så fort som möjligt? :)

  2. @Clara, Frida, Rund är också en form & Helena: Ja, det var superhärligt även om myggen tyvärr var extremt envisa och tog lite udden av upplevelsen. Sista dagarna var det mycket mygg, vi hade helt vindstilla och runt 20 grader i skuggan så de trivdes nog bra. Det var skönt att krypa in i tältet på kvällarna och slippa myggmedel, mygghatt och heltäckande klädsel som annars behövdes för att sitta ute och kolla solnedgångarna.

  3. Åh herregud vilken ögonfröjd! Så vackra bilder, och på det jag älskar typ mest – fjäll! Är glad att jag hittade in hit via Rund är också…!
    Men myggen alltså, jag vet att de ska få finnas men jag vet inte hur många gånger jag fantiserat om en gigantisk håv som skulle svepa över ett helt landskap och bara fånga in alla mygg (en sån och en molndammsugare är mina drömprylar).

    1. Tack & välkommen hit! Ska titta in hos dig med, bloggnamnet låter ju lovande! En mygghåv låter fantastiskt, säg till om du hittar någon? Blocket kanske? :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close