Nya skidor – Atomic Redster XTI

Look what I’ve got – nya, grymma pistskidor till årets säsong, hej mina blå Atomic Redster XTI!

favoritskidor atomic redster xti

Vi testade ju massor av olika skidor när vi bodde i Alperna, den ena bättre än den andra (och lika mycket åt andra hållet…). För en som har åkt på samma skidor sedan 09 och dessutom köpte dem begagnade på blocket för 700 kr då, var det en skänk från ovan att få testa nya skidor.

Och nu är de här, mina Atomic Redster XTI – skidorna som vann mitt hjärta i Alpernas Serfaus. Jag minns dem som grymt roliga; skarpa, snabba och ändå inte för hårda för att kunna ta det lite piano dag tre på skidsemestern när benmusklerna ber om lite vila. Fullt nerlägg över ett krön och inte tillstymmelse till släpp i landningen, att åka på de här var att åka som berg-och-dalbana på räls!

De har utgått i sortimentet och jag har fått kämpa för att hitta ett par i rätt längd (tack tyska Amazon), så nu får vi hoppas att de är lika kul som jag minns…!

favoritskidor atomic redster xti

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close