Första mountainbikepasset fick jag till i helgen – min sambo har nyligen köpt sig en ny cykel och det var absolut dags att ge sig ut i skogen. Lite ringrostigt är det allt, varken flås eller teknik håller måttet – men det är ju superkul ändå!

I vanliga fall cyklar vi ju i Skatås, men i söndags gav vi oss ut till Vättlefjäll för att möta upp med ett par kompisar som cyklade där. Väldigt fin cykling, schyssta stigar och lagom kuperat. Vissa delar var lite väl tekniska för mig – jag är ju trots allt nybörjare och har dessutom inte cyklat MTB på drygt 1,5 år, medan andra var riktigt fina.

Bjuder på lite bilder från TomTom Bandit & mobilen. Så här såg det ut – visst ser det ut som schyssta stigar?

mountainbike explorista mountainbike kille mountainbike scott scale 70 mountainbike mountainbike vättlefjäll spång

7 Comments

  1. Pingback: 2017 - en årskrönika i bilder - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.