Hallifornia i Varberg – actionsport, yoga, dans, musik…

Snart helg och jag funderar på att hoppa i bilen och åka en sväng till Varberg och Hallifornia som pågår där under hela veckan. Hallifornia, jag har inte hört talas om det innan (why?!) men det verkar vara ett riktigt skönt häng med actionsporter som wake, surf, kite m.m., dans, yoga, härligt folk, skön musik & fest. Kan ju inte bli fel, eller? Någon mer som ska dit?

Så här skriver de själva på hemsidan:

Vågorna hörs från havet. Skratten fyller atmosfären. Longboarden rullar över asfalten. Brädorna glider på vattnet. Vännerna ligger i gräset. Solen närmar sig horisonten. Maten doftar från grillen. Toner av skön musik. Dans och glädje. Kall öl i sommarnatten. Tiden står stilla. Varberg när det är som bäst.

Mitt under högsommaren förvandlas området kring Varbergs Fästning till en arena för vatten-, street-, och actionsporter, dans, yoga och konst. Området fylls av aktiviteter, musik och fest för dig som är intresserad av att testa någonting nytt eller bara vill njuta av den fantastiska atmosfären. Longboardåkarna dansar fram på sina brädor längs strandpromenaden och slidear ner från Platsarna. I Societétsparken kan du njuta av musiken som spelas från scenen. Matserveringar hittar du på lite olika platser. När musklerna är trötta och struparna torra tar vi som har åldern inne sikte på Hallifornia Grand Finale. Festen på lördagskvällen på Borggården längst upp på Varbergs Fästning, som definitivt kommer att gå till historien.

Runt aktivitetsområdet finns inget staket och de tar inget inträde. Vissa delar av Hallifornia kan besökarna betala för att ta del av. Supporterbandet ger fri tillgång till alla aktiviteter samt utvalda erbjudanden från våra partners. På Sport Camp kan du som är 8-15 år under tre dagar prova på våra aktiviteter före alla andra. Grand Finale är avslutningsfesten på Borggården som kommer att gå till historien.

hallifornia

 

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close